Senyors del Foc Sobre Nosaltres

Sobre Nosaltres

L’any 2005 un grup de joves amb moltes ganes i il·lusió va fundar la colla de diables dels Senyors del Foc per tal d’introduir la cultura del foc a la vila comtal.

Durant els primers mesos de la colla es va estar treballant per dur a terme el primer correfoc, el qual va tenir lloc el febrer de 2006 per la festa d’hivern: la Candelera.

Amb els anys, les ganes i la il·lusió no han desaparegut sinó tot el contrari, han augmentat. La colla ha anat adquirint experiència i guanyat reconeixement no només a nivell provincial sinó també fora d’aquesta.

Intentem que els nostres correfocs siguin màgics, que tinguin una història de la qual la gent pugui formar-ne part i gaudir de la xerinola que provoquen els nostres diables pels carrers i places dels pobles per on passem.

No només ens hem dedicat al foc, sinó que també hem ampliat la família creant noves seccions, com són: la banda de percussió, malabars, escopidors de foc i xanquers, tots ells necessaris per fer un correfoc més entretingut i agradable.

Som una colla viatgera, hem fet sortides per tota la geografia catalana, el país Valencià, les illes Balears, la Catalunya Nord i Andorra. No ens importa desplaçar-nos per fer sentir la nostra passió en altres indrets.

Per ser diable no cal tenir experiència prèvia, només cal tenir moltes ganes de passar-ho bé! De la resta ens n’ocupem nosaltres.

Si estàs interessat en formar part de la colla clica a aquest link.